Hva leter du etter?

Blogg

Hvor lang tid tar det å bytte eller oppgradere ladeløsning?

Eiendomsselskap Næringsbygg Hotell og destinasjoner

20. november 2023

Kunne du tenke deg å bytte driftspartner på dine ladere, og overlate driften til en profesjonell ladeaktør?

Da er du ikke alene. Vi snakker jevnlig med hotellsjefer, bedriftsledere og eiendomssjefer som ønsker å forbedre ladeopplevelsen for sine kunder. Ofte innebærer det bare et bytte av system og servicetilbudet slik at det blir enklere for kunden å benytte de laderne som allerede står der - og det blir mindre administrasjon for dere. Det kan også innebære en oppgradering av den eksisterende ladeløsningen til en mer moderne ladepark. 

Heldigvis er overgangen gjort på 1-2-3. La oss se litt på de ulike løsningene:

Løsning 1: Du ønsker at vi skal overta driften av ladeløsningen

Dersom du har moderne ladere som du drifter selv, men ønsker å overlate dette til en profesjonell aktør, så er dette løsningen for deg. 

Kort fortalt betyr det at vi overtar driften av ladeløsningen, uten at vi bytter ut laderne. Når du er tilknyttet vår driftsavtale, tar vi ansvaret for at alle laderne fungerer som de skal. I tillegg håndterer vi betalingsløsninger for kunden, utbetaling av ladeinntekt til deg, og all support og spørsmål kundene deres måtte ha.

Når du velger denne modellen så vil prosessen gå raskt. Ta kontakt, så fikser vi resten. I de aller fleste tilfeller er alt på plass før helgen kommer!

SE WEBINAR: hotelldirektør på Strand Hotel Fevik, Bodil Langerak, var i studio for å dele av sine erfaringer med å bytte ut et eldre ladeanlegg til et nytt ladetilbud fra Kople.

Hønefoss Hvervenmoveien 60

 

Løsning 2: Du ønsker å oppgradere ladeparken

Noen ganger krever overgangen litt mer arbeid, og det er spesielt i de tilfellene hvor du må oppgradere ladeparken med nye ladere. Det kan være flere grunner til at dette er lurt, for eksempel ved å få nyere ladere som støtter betalingsløsninger eller at du ønsker en bedre løsning for utnyttelse av strømkapasiteten. Eller kanskje du ønsker å flytte hele ladeparken til et bedre egnet område? 

Når du ønsker å oppgradere løsningen vil det ta litt mer tid enn ved en ren driftsovertakelse, men også dette er en relativt rask prosess. Fra kontrakten signeres kan det ta én til to uker, og vi holder i prosjektledelsen. Du trenger ikke tenke på noe som helst!

Et slikt bytte innebærer litt mer tid til prosjektering og planlegging i forkant hvor vi kartlegger det elektriske, og dine behov. Deretter trenger vi en elektriker på plass for å montere de nye laderne, samtidig som vi omprofilerer ladestasjonene. 

I noen tilfeller kan det ta noe lengre tid, for eksempel hvis du ønsker å utvide eller flytte ladeplassen. Dette krever grunnarbeid. Men i de aller fleste tilfeller er dette også gjort på 1-2-ferdig.

 

LAST NED GUIDE: Lurer du på hva du må tenke på når du skal få på plass en ladepark?

 

Hurtiglading, lynlading eller normallading? Eller litt av alt?

Det er mange gode grunner til å oppgradere ladestasjonen, og du kan blant annet lese erfaringen fra Norefjell Ski & Spa som tok steget for en liten stund siden. 

Samtidig vet vi at en oppgradering kan føre til mange spørsmål. Hvilke ladere bør jeg egentlig ha? Hva er egentlig forskjellen mellom hurtiglading, lynlading og normallading? Kan vi ikke bare ha hurtigladere, da? Eller er det en fordel om vi også har normalladere? Denne vurderingen tar vi sammen, basert på blant annet hvilket ladebehov kundene dine har.

Vi ønsker alltid å hjelpe deg med å skape en enkel og god ladeopplevelse for kundene og gjestene dine. Du kan finne mye informasjon på nettsiden vår, og våre ansatte er kun et tastetrykk unna. Ta kontakt med oss med dine spørsmål på skjemaet under, så kommer vi raskt tilbake til deg 😊

Vil du diskutere elbillading på din parkeringsplass med oss? Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig prat!

Relaterte blogginnlegg

27. november 2023

Hotellsjefer: Fem tegn på at det er på tide å oppgradere ladestasjonen

Det er lenge siden nordmenn la sin elsk på elbilen, og forelskelsen blir bare sterkere med tiden. I takt med at batteriteknologien og lademulighetene har blitt bedre og bedre, har elbilen fått en.

Hotell og destinasjoner
16. oktober 2023

Stjeler laderne mye parkeringsplass? Hvilken verdi skaper laderne?

Neida, laderne stjeler ikke mye parkeringsplass! Og ja, elbilladere er definitivt verdt det – det er ingen tvil om at det øker trafikken. La oss se nærmere på hvordan.

Eiendomsselskap Næringsbygg Hotell og destinasjoner
4. april 2023

Hvorfor skal jeg tilby de ansatte lademuligheter på jobb?

Elbilister er en raskt voksende og svært bevisst forbrukergruppe. Du har alt å tjene på å etablere et ladetilbud til ansatte, og det er ingen grunn til å vente. Bedriftslading er faktisk enkelt!

Eiendomsselskap Næringsbygg

Meld deg på nyhetsbrev