Hva leter du etter?

Blogg

Oppgradering av destinasjonsladerne på Strand Hotel Fevik

Referanser Hotell og destinasjoner

13. mars 2024

Strand Hotel Fevik er et idyllisk badehotell som ligger i skjærgården mellom Fevik og Grimstad. De har hatt høyt fokus på gjesteopplevelser siden hotellets oppstart i 1937, og var tidlig ute med å tenke på elbillading som en naturlig del av gjesteopplevelsen. I 2021 merket de at det var behov for flere elbilladere, med høyere effekt og en mer moderne ladeopplevelse. Da kontaktet de Kople.

Vi var på jakt etter en pålitelig partner som forsto våre og kundenes behov, forteller Bodil Langerak, hotelldirektør ved Strand Hotel Fevik. Kople viste seg å være akkurat det vi trengte. De var tilgjengelige, tok seg tid til å forstå hva vi ønsket, og var en pålitelig og dedikert partner gjennom hele prosessen.

Strand Hotel by night
Foto: Gjestene setter pris på å lade mens de sover godt på hotellet om natten, fremfor å stoppe for å lade på vei til eller fra oppholdet.

 

Fornøyde gjester

Kople monterte 10 nye ladere ved hotellet, som alle biler kan lade på. Her er det enkelt for gjestene å lade. De betaler for ladingen på samme måte som i resten av Koples ladenettverk, og ladeinstruksen finner de på selve laderne.

Gjestene setter både pris på og forventer muligheter for lading når de kommer. Det å ha elbilladere tilgjengelig for våre gjester er like naturlig som å tilby wifi! Alt handler om å gjøre gjesten glad, sier Langerak. Det er en stor fordel for oss at Kople drifter laderne våre og gir kundesupport 24/7, sånn at vi kan bruke tiden vår på å ta oss av gjestene og gi gode hotellopplevelser. Kople sørger for at laderne fungerer og gir support ved behov.

 

Video: Vi besøkte Strand Hotel Fevik, og tok en prat med hotelldirektør Bodil Langerak. Se videoen, og hør hennes erfaringer!

Kjeden fulgte etter

Strand Hotel Fevik er en del av hotellkjeden Classic Norway Hotels, hotellkjeden som eier og driver noen av Norges mest sjarmerende hotell og rorbuer. Kjeden har inngått et samarbeid med Kople om opprettelse og drift av ladetilbud ved deres hotell og rorbuer. Mange av hotellene og rorbuene har allerede fått oppgradert eller etablert sine ladeløsninger med Kople.

På Classic Norway Hotels vet vi hvor viktig det er å tilby gode fasiliteter som gjør gjesteopplevelsen så problemfri som mulig. Når det gjelder elbillading, ønsker vi å gjøre det enklere for gjestene å velge utslippsfri transport når de besøker oss. Slik forsterkes vår bærekraftsatsning, og samtidig blir vi mer attraktive å besøke når vi har et godt ladetilbud. Rekkeviddeangst og trøbbel med å finne ledige ladere er det siste vi ønsker at gjestene skal måtte bruke sin energi på når de besøker oss. Derfor fortsetter arbeidet med å utvide ladetilbudet for fullt, sier driftsdirektør og ansvarlig for bærekraft i Classic Norway Hotels, Elisabeth Husøy.

 

Anbefaler Kople

Kople har ekspertise innen etablering og drift av ladeanlegg, og de er en stødig partner helt fra planlegging, til etablering og daglig drift. Vi ser frem til å fortsette samarbeidet, og kan trygt anbefale Kople til andre aktører som vil styrke opplevelsen på sin destinasjon, avslutter Husøy.

 

 

Se mer: Vi inviterte Bodil Langerak på webinar om destinasjonslading og gjestebehovene knyttet til lading på hotell. Se webinaret fra høsten 2023 her!

Relaterte blogginnlegg

7. april 2022

Elbillading ved AKAs næringsbygg

AKA er et av Norges største private eiendomsfirma, med 230 næringseiendommer i sin portefølje. For å gi et attraktivt tilbud til både kunder og leietakere, har de installert elbilladere fra Kople ved.

Eiendomsselskap Næringsbygg Referanser
14. mars 2022

Ladeanlegg YX Siljan

Siden utviklingen i bilbransjen peker den veien den gjør, var det en selvfølge for driverne på YX Siljan å installere et fremtidsrettet ladeanlegg. Etter en vurdering av flere ladeoperatører, falt.

Eiendomsselskap Næringsbygg Referanser
24. september 2021

Enklere å lade elbilen på Norefjell Ski & Spa

Norefjell Ski & Spa ligger på et fjell uten mange andre ladetilbud i nærheten, og de fleste har kjørt i 1-2 timer for å komme frem. Dette gjør at det er et stort behov for lading, som har økt i takt.

Referanser Hotell og destinasjoner

Meld deg på nyhetsbrev